Rochie de seară Roco Fashion (173022)

Această rochie cu paiete și croială plic este absolut captivantă și șic. Are o centură cusută în talie care accentuează frumos silueta și se adaptează ușor siluetei, indiferent de mărime. Se... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de seară
Această rochie cu paiete și croială plic este absolut captivantă și șic. Are o centură cusută în talie care accentuează frumos silueta și se adaptează ușor siluetei, indiferent de mărime. Se încheie la spate cu un fermoar acoperit. O rochie mini uimitor de fermecătoare, cu paiete și un decolteu suprapus care accentuează frumos bustul. Partea de jos a rochiei are o suprapunere, ceea ce o face fenomenal de vizibilă și alungește picioarele. Lungimea este înainte de genunchi. Datorită finisării atente, căptușelii elastice și marginilor tivite, puteți fi siguri că paietele nu vă vor zgâria pielea și nu vă vor trage de colanți. Poți petrece toată noaptea într-o astfel de creație. Rochia din paiete este perfectă pentru multe ocazii. Paietele strălucesc frumos atunci când sunt expuse la lumină, ceea ce vă permite să ieșiți cu ușurință în evidență din mulțime. Produsul este fabricat și cusut în Polonia.
Taguri
Rochii de seara Mini rochii
Poliester 100 %
MărimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
3694 cm88 cm68 cm
3898 cm92 cm72 cm
40102 cm96 cm78 cm
42106 cm100 cm82 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0