Rochie de seară Makadamia (170901)

Rochie extrem de senzuală, mulată, îți va pune în evidență șoldurile rotunde și talia subțire. Decolteul obraznic accentuează bustul și prelungește optic gâtul. Partea superioară a rochiei este... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de seară
Rochie extrem de senzuală, mulată, îți va pune în evidență șoldurile rotunde și talia subțire. Decolteul obraznic accentuează bustul și prelungește optic gâtul. Partea superioară a rochiei este confecționată din tricot elastic confortabil. Partea de jos a rochiei este confecționată din material din piele ecologică: cu pliuri în față. Rochia se înfășoară strâns în jurul corpului, motiv pentru care are un fermoar delicat cusut la spate. Rochia este decorată cu o placă de aur. Materialul de la nivelul bustului este ușor drapat, ceea ce accentuează și mai mult curbele feminine. Mâneca lungă ascunde, oferă libertate și adaugă eleganță creației. Modelul este disponibil doar în negru. Purtați această rochie pentru o ocazie specială. Asortează-l cu tocuri înalte și uimește cu încredere în tine.
Compoziție: 95% viscoză, 5% elastan / 60% poliuretan, 35% poliester, 5% elastan
Taguri
Rochii de seara
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
3690 cm84 cm76 cm72 cm
3889 cm88 cm80 cm76 cm
4090 cm92 cm84 cm80 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0