Ramiączko Model Lady Boss Cocarde Black - Julimex Julimex (133784)

Cunoașteți deja cea mai recentă colecție de curele decorative choker de la Julimex? - Iată noutatea noastră fierbinte. Cocarde este ceva ce se poate atașa confortabil la orice sutien și vă va... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Căptușeală
Cunoașteți deja cea mai recentă colecție de curele decorative choker de la Julimex? - Iată noutatea noastră fierbinte. Cocarde este ceva ce se poate atașa confortabil la orice sutien și vă va schimba complet aspectul. Confecționat din panglică neagră cu imitație de gri și fundiță neagră, atrage atenția. Îl puteți purta cu o bluză sub un sacou, ca o completare la o rochie simplă sau chiar ca accesoriu sexy. Colecția a fost creată în colaborare cu un cunoscut designer de lenjerie intimă, Katarzyna Dacyszyn. Lungimea curelei, precum și circumferința în jurul gâtului sunt reglabile. Cureaua se agață între cupe (ajunge până în jurul sternului) și se potrivește oricărui sutien.
Taguri
curele
Elastan 20 %
Nylon 80 %



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0