Pulover Factory Price (190134)

Acest pulover cu guler înalt cu guler scăzut este o alegere clasică pentru întâlnirile de zi cu zi, la serviciu sau ocazionale. Designul său elegant, dar clasic, îl face să se potrivească perfect... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pulover
Acest pulover cu guler înalt cu guler scăzut este o alegere clasică pentru întâlnirile de zi cu zi, la serviciu sau ocazionale. Designul său elegant, dar clasic, îl face să se potrivească perfect cu o varietate de ținute. Mâneca lungă și lungimea standard îi conferă un caracter versatil, ceea ce îl face perfect pentru o varietate de ocazii. Materialul cu nervuri conferă puloverului un farmec unic, adăugând textură și un model interesant. Puloverul este ideal pentru cei care apreciază confortul, dar nu sacrifică eleganța. Gulerul cu guler jos adaugă subtilitate, în timp ce materialul cu nervuri aduce o notă interesantă stilului. Este alegerea perfectă pentru cei care doresc să fie atât la modă, cât și confortabil îmbrăcați.
Taguri
Pulovere, bluze cu guler, bolerouri
Nylon 22 %
Poliester 28 %
Viscoză 50 %
MărimeDiametru la piept
M/L86-91 cm
S/M82-86 cmAlege ţara taDenumire Preţ Termen de livrare
0