Pulover Makadamia (153204)

Un pulover frumos, ajurat, purtat pe cap. Stilul său este similar cu modelul de pulover descheiat S112. Cu toate acestea, acesta este mai minimalist, deoarece nu are butoane aurii. Acesta este un... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pulover
Un pulover frumos, ajurat, purtat pe cap. Stilul său este similar cu modelul de pulover descheiat S112. Cu toate acestea, acesta este mai minimalist, deoarece nu are butoane aurii. Acesta este un pulover perfect pentru femeile cărora le plac soluțiile simple și care apelează la clasici. Datorită acestui fapt, ele pot decide singure dacă vor să poarte sau nu bijuterii decorative într-o anumită zi. Elementele de garderobă nu le limitează. Dimpotrivă, ele sunt fundalul perfect pentru ținutele de modă interesante. Puloverul are o țesătură frumoasă. Este liber. Există o libertate de mișcare a trunchiului, a brațelor și a mâinilor. Decolteul în formă de inimă evidențiază claviculele. Pulover perfect pentru muncă și pentru o întâlnire romantică în doi. Totul depinde de accesorii.
Taguri
Pulovere, bluze cu guler, bolerouri
Acril 55 %
Polyamid 7 %
Poliester 20 %
lână 18 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny56 cm112 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0