Pulover Lemoniade (152559)

Puloverul MIA este un cadou minunat pentru cochetăria unei femei și simțul stilului actual al modei. Fără compromisuri, curaj, stimă de sine este o modalitate ușoară de a combina la modă cu... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pulover
Puloverul MIA este un cadou minunat pentru cochetăria unei femei și simțul stilului actual al modei. Fără compromisuri, curaj, stimă de sine este o modalitate ușoară de a combina la modă cu puloverul nostru! Clearance-urile intrigante sunt prinse în cea mai la modă împletitură de împletituri. Cochetăria combinată cu clasicul conferă hainei o originalitate atemporală și, în același timp, o delicatețe surprinzătoare a formei. Gama de culori pe care o oferim este capabilă să satisfacă gustul fiecărei doamne și să vă îmbogățească garderoba cu un pulover, care reflectă perfect imaginea unei femei moderne, care se confruntă cu provocările zilnice! Și, mai mult, o face eficient și cochet!
Taguri
Pulovere, bluze cu guler, bolerouri
Acril 55 %
Polyamid 7 %
Poliester 20 %
lână 18 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny54 cm116 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0