Portofel de damă Badura (160897)

Portofel alungit roșu închis.
. Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Portofel de damă
Portofel alungit roșu închis.
. Baletă cu orientare orizontală, închisă cu o clapetă și un fermoar solid cu clichet. Un accesoriu de calitate premium care va satisface așteptările oricărei femei, chiar și ale celei mai exigente. Potrivit pentru doamnele de toate vârstele!
Interiorul include:

8 compartimente.
8 compartimente dedicate cardurilor, cărților de vizită sau documentelor de dimensiuni standard;

1 compartiment pentru documente.
1 buzunar cu închidere sigură cu fermoar
.

Compartimentele pentru carduri și documente sunt asigurate cu o căptușeală cu logo într-o culoare închisă care nu lasă urme. Acest lucru evită abraziunile pielii, atunci când introduceți și scoateți cardurile de nenumărate ori.

Este o modalitate excelentă de a vă păstra cardurile în siguranță.
portofelul nu are un buzunar dedicat pentru monede în interior, dar cel din spate este perfect pentru acest scop. Se închide cu un fermoar securizat, astfel încât puteți fi sigur că nu se va deschide atunci când vă așteptați mai puțin!
Există un compartiment practic cu fermoar în partea din spate a portofelului. Acesta este un loc foarte util pentru obiecte mici, cum ar fi un bilet de transport public.

Spatele portofelului are un compartiment practic cu fermoar.
Taguri
Portofele şi curele
Lăţimea 18.5 cm
Lăţimea bazei 3.5 cm
Înălţimea 9.5 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0