Portofel de damă Verosoft (152121)

Portofel mare din piele pentru femei PPD5 . Portofel foarte încăpător din piele naturală. Disponibil în trei culori, astfel încât adaptarea la paleta de culori preferată nu va fi o problemă. Un... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Portofel de damă
Portofel mare din piele pentru femei PPD5 . Portofel foarte încăpător din piele naturală. Disponibil în trei culori, astfel încât adaptarea la paleta de culori preferată nu va fi o problemă. Un număr mare de compartimente, buzunare separate și locuri pentru documente sau alte bibelouri facilitează păstrarea ordinii în interiorul portofelului, chiar dacă acesta este plin până la refuz. PRESTIGE este propunerea mărcii VOOC pentru cei care apreciază funcționalitatea, confortul și stilul. Acesta include portofele și genți din piele pentru laptop, serviete și pliculețe mai mici. Accesoriile din piele din această colecție vor satisface cu siguranță orice client pretențios.
Taguri
Portofele şi curele
Lăţimea 18.5 cm
Lăţimea bazei 3.5 cm
Înălţimea 10 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0