Portofel de damă Verosoft (152112)

Portofelul clasic pentru femei VOOC PPD8. Portofelul foarte funcțional PPD 8 este un partener de nedespărțit în fiecare zi. Disponibil în trei culori discrete. Este fabricat cu grijă din materiale... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Portofel de damă
Portofelul clasic pentru femei VOOC PPD8. Portofelul foarte funcțional PPD 8 este un partener de nedespărțit în fiecare zi. Disponibil în trei culori discrete. Este fabricat cu grijă din materiale de calitate superioară. Pielea italiană folosită la producerea sa se caracterizează prin netezime, moliciune și luciu delicat. În plus, este special întărită, datorită căreia va rezista mulți ani fără a-și pierde aspectul prestigios și clasic. Colecția PRESTIGE include produse atent selecționate pentru persoanele active care își caută un stil propriu. Acestea sunt genți, portofele și serviete din piele pentru afaceri, realizate cu grijă, funcționale și totuși cu un stil clasic.
Taguri
Portofele şi curele
Lăţimea 12 cm
Lăţimea bazei 3 cm
Înălţimea 8 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0