Ponczo Lemoniade (153076)

Stimate client, compania LEMONIADE vă oferă un design complet inovator al BLOUSE, care emană atmosfera instinctelor primare ale sufletului: libertate, spațiu, frumusețe și futurism. Acest hanorac... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Ponczo
Stimate client, compania LEMONIADE vă oferă un design complet inovator al BLOUSE, care emană atmosfera instinctelor primare ale sufletului: libertate, spațiu, frumusețe și futurism. Acest hanorac are maiestatea și amploarea țesăturii la fel de fabulos de frumoase ca aripile întinse ale maiestuosului și regalului RAVEN? RAVEN! Și totuși: Corbul a jucat un rol important în mitologiile din diverse cercuri culturale. Perspicacitatea, viclenia, blândețea și ascuțimea sa au făcut din el mesagerul zeilor. Termenul "corb alb" semnifică o poziție unică, o raritate întâlnită în exemplare unice sau o persoană individualistă care se remarcă prin stilul său de viață sau comportamentul față de mediul înconjurător? Astfel, RAVEN este un hanorac EXCEPȚIONAL și UNIC: se distinge prin INDIVIDUALITATEA stilului și a croielii și este conceput pentru un INDIVIDUAL încrezător în sine!!!!
Taguri
Cardigane, Ponchos
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny73 cm136 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0