Poşetă din piele naturală Galanter (173198)

Modelul Z-11-X este un model foarte practic de geantă de mână mică pentru femei. Geanta se așează perfect pe umăr și se potrivește cu multe ținute, în timp ce modelul spectaculos pe piele atrage... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Modelul Z-11-X este un model foarte practic de geantă de mână mică pentru femei. Geanta se așează perfect pe umăr și se potrivește cu multe ținute, în timp ce modelul spectaculos pe piele atrage privirea și încântă! Modelul la modă de pe piele este completat și de ornamentele acoperite cu piele naturală, care subliniază forma ovală a genții. Poșeta are un singur compartiment închis cu un fermoar elegant, cu un șnur de piele montat, decorativ, care a fost realizat din același tip de piele. În interior, compartimentul principal a fost căptușit cu o căptușeală robustă și elegantă în carouri. Pe părțile laterale ale compartimentului interior au fost cusute două buzunare încăpătoare pentru documente, un blocnotes sau un portofel. Geanta este echipată cu o curea de umăr robustă, lungă de 140 cm, din piele naturală, acoperită suplimentar cu un strat de protecție care protejează cureaua de zgârieturi și umiditate (stropire, deteriorare mecanică).
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 21 cm
Lăţimea bazei 6 cm
Înălţimea 20 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0