Poşetă din piele naturală Galanter (173179)

Această geantă de umăr pentru femei de la Poalo Peruzzi se caracterizează prin manopera de înaltă calitate și designul modern. Poșeta este confecționată din piele naturală de înaltă calitate,... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Această geantă de umăr pentru femei de la Poalo Peruzzi se caracterizează prin manopera de înaltă calitate și designul modern. Poșeta este confecționată din piele naturală de înaltă calitate, rezistentă la zgârieturi și umiditate. Datorită pielii naturale robuste, geanta își va păstra aspectul frumos pentru o perioadă lungă de timp. Poșeta este echipată cu o curea reglabilă lungă de 135 cm, ceea ce o face ușor de purtat pe umăr sau pe spate. Geantă cu un singur compartiment cu închidere cu fermoar. În interior, un buzunar lateral, de asemenea cu fermoar. Pe partea din față, un buzunar glisant cu o mică pungă pentru cosmetice.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 23.5 cm
Lăţimea bazei 9 cm
Înălţimea 15 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0