Poşetă din piele naturală Galanter (173156)

Geantă de damă Paolo Peruzzi din colecția Paolo Peruzzi Adventure din piele geanta are o închidere cu cataramă pe clapetă cu un fermoar magnetic cu ajustare în două trepte compartimentul principal... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Geantă de damă Paolo Peruzzi din colecția Paolo Peruzzi Adventure din piele geanta are o închidere cu cataramă pe clapetă cu un fermoar magnetic cu ajustare în două trepte compartimentul principal a fost împărțit în două compartimente divizate de un buzunar cu fermoar pe partea laterală a genții în interiorul genții un alt compartiment cu fermoar pe spatele genții un alt buzunar cu fermoar pentru documentele scoase frecvent geanta este echipată cu o curea din piele puternică și reglabilă (lungime maximă 135 cm) montată pe corpul genții cu nituri italiene puternice geanta are o garanție de 5 ani.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 29 cm
Lăţimea bazei 14.5 cm
Înălţimea 25.5 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0