Poşetă din piele naturală Mazzini (154572)

Joacă-te cu moda, poartă-l ca o geantă sau ca un rucsac. O alternativă la modă la geanta clasică, dedicată doamnelor care apreciază confortul și comoditatea. O geantă multifuncțională care poate fi... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Joacă-te cu moda, poartă-l ca o geantă sau ca un rucsac. O alternativă la modă la geanta clasică, dedicată doamnelor care apreciază confortul și comoditatea. O geantă multifuncțională care poate fi purtată și ca rucsac. O geantă cu o idee care se va dovedi în orice situație. Apreciat în special de utilizatorii de două roți. O geantă și un rucsac realizate din piele naturală de calitate superioară. Oferă un singur compartiment interior cu două compartimente deschise și unul închis. În partea din față a modelului se află un buzunar suplimentar foarte util. Geanta are o închidere magnetică și un cordon de strângere. Geanta poate găzdui un format A4. Mânerele reglabile, realizate în întregime din piele naturală, se vor adapta la nevoile dumneavoastră. În partea de jos a sacului există picioare pentru a proteja sacul de abraziune și murdărie. Nu aveți nicio idee pentru un cadou pentru o persoană dragă? O surpriză din piele va fi cu siguranță pe placul fiecărei femei. Din fericire pentru spinările noastre, rucsacurile sunt din nou în vogă!

Gentuța este fabricată din piele naturală.

Curelele au o lungime de 81 cm.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 38 cm
Lăţimea bazei 11 cm
Înălţimea 33 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0