Poşetă din piele naturală Mazzini (154567)

Manoperă italiană! O geantă adaptată la nevoile unei femei active. Funcționale, confortabile și, bineînțeles, fabricate din piele naturală. Credem că produsele bune ar trebui să dureze mai mult de... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Manoperă italiană! O geantă adaptată la nevoile unei femei active. Funcționale, confortabile și, bineînțeles, fabricate din piele naturală. Credem că produsele bune ar trebui să dureze mai mult de un sezon, motiv pentru care gențile Marco Mazzini sunt realizate din piele naturală de înaltă calitate, cu atenție la detalii. Geanta prezentată se potrivește atât cu stiluri elegante, cât și cu cele casual, ceea ce vă va face să o luați des. Accesul la interior este asigurat cu un fermoar. Organizare excelentă în interiorul genții. Aveți la dispoziție un compartiment cu încuietoare și un buzunar mai mic cu fermoar. Fixarea solidă a mânerului îl face rezistent la orice greutate. Geanta este prevăzută cu o curea lungă, care, atunci când este atașată, poate fi purtată ca o geantă Letterman mare. Mânerul mai scurt este complet detașabil. O geantă din piele naturală este o investiție excelentă pentru mulți ani. Moda pentru pielea naturală nu se termină niciodată! O geantă shopper din colecția MARCO MAZZINI.

Sac de transfer din piele naturală.
Gentuță realizată din piele naturală.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 32.5 cm
Lăţimea bazei 13 cm
Înălţimea 29/43 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0