Poşetă din piele naturală Mazzini (154557)

Stilul vintage pentru totdeauna tânăr! Dacă simțiți dorința de a avea ceva unic, excepțional și creat manual, cu pasiune, acest model este făcut pentru dumneavoastră! Geantă de umăr, care servește... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Stilul vintage pentru totdeauna tânăr! Dacă simțiți dorința de a avea ceva unic, excepțional și creat manual, cu pasiune, acest model este făcut pentru dumneavoastră! Geantă de umăr, care servește și ca geantă Letterman mare, confecționată din piele naturală de înaltă calitate. În prim-plan se află aplicații metalice, care conferă genții caracterul său individual. După ce este cusută, geanta este supusă rafinării și îmbătrânirii în procese speciale de tăbăcire. Pe lângă efectele vizuale (stil vinatege) și pielea catifelată și moale la atingere, veți primi o geantă de mână care va rămâne neschimbată în timpul utilizării. Alegerea unei genți de mână realizate manual din piele naturală este o aventură și amintiri pentru mult timp, pentru că ne atașăm cu plăcere de astfel de produse. Accesul la interiorul încăpător este acoperit de un fermoar și de o clapetă cu închidere magnetică. Totul terminat cu o căptușeală. În interior există două buzunare, dintre care unul cu fermoar. Buzunare suplimentare practice în partea din față a modelului, sub clapetă și pe spate. O croială clasică și confortabilă și un model care merită recomandat dacă sunteți în căutarea a ceva unic și atemporal. Geantă de umăr urbană din piele, din colecția Marco Mazzini.
.
Gentuță realizată din piele naturală.
.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 33 cm
Lăţimea bazei 12 cm
Înălţimea 26/52 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0