Poşetă din piele naturală Mazzini (154360)

Handmade împletit de mână! Inspirată de natură, vă recomandăm geanta din piele MARCO MAZZINI din colecția handmade. Iată o geantă care va aduce libertate și ușurință urbană oricărui stil! Motivul... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Handmade împletit de mână! Inspirată de natură, vă recomandăm geanta din piele MARCO MAZZINI din colecția handmade. Iată o geantă care va aduce libertate și ușurință urbană oricărui stil! Motivul împletiturii, asociat în mod inseparabil cu moda de stradă din Florența, este un atu puternic al genții. Totul într-o formă minimalistă, urmând principiul "mai puțin înseamnă mai mult". Feronerie și accesorii minime, pur și simplu eleganță pură. Pielea naturală este de o calitate atât de bună încât impresionează de la sine. Ornamentele suplimentare nu sunt necesare. Tăietura clasică este perfectă ca geantă pentru muncă și universitate. Apreciată de clienții noștri obișnuiți datorită confortului oferit de cele două perechi de mânere, care permit purtarea genții pe umăr în orice situație. Geanta este confecționată din piele naturală de înaltă calitate. Geanta este cusută și împletită manual, apoi vopsită în întregime și supusă unor procese de îmbătrânire și rafinare. Structura variabilă a boabelor este un element de design al produsului, care atestă autenticitatea acestuia. Tratamentele profesionale de bronzare au făcut-o catifelată la atingere și ultraușoară, în ciuda dimensiunilor sale mari. Accesul la interiorul spațios al genții este asigurat cu un fermoar. În interior, un buzunar închis pentru documente și două buzunare deschise. Totul terminat cu o căptușeală. Geanta poate găzdui un format A4 și multe altele.

Sac de transport.
Gentuță realizată din piele naturală.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 44 cm
Lăţimea bazei 15 cm
Înălţimea 27/56 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0