Poşetă din piele naturală Mazzini (154356)

Piele naturală în cea mai bună formă a sa! Dacă sunteți în căutarea unei genți de zi cu zi funcționale din piele naturală de bună calitate, acest model a fost făcut pentru dumneavoastră. Geanta... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Piele naturală în cea mai bună formă a sa! Dacă sunteți în căutarea unei genți de zi cu zi funcționale din piele naturală de bună calitate, acest model a fost făcut pentru dumneavoastră. Geanta este cusută manual din piele întoarsă, iar după ce a fost cusută a fost supusă unor procese de îmbătrânire și rafinare în instalații speciale de tăbăcire. Procesele de învechire, rafinare și înmuiere au loc pe geantă în întregime, datorită cărora reușim să obținem un aspect de douăzeci de ani, un efect de piele îmbătrânită. În plus față de efectele vizuale, aceste procese asigură faptul că pielea rămâne curată. Acest lucru face ca fiecare piesă să fie unică și irepetabilă. Structura variabilă a bobului și coloritul neuniform sunt un element de design al produsului, care atestă autenticitatea acestuia. Geanta cu aspect vechi se caracterizează, de asemenea, prin faptul că este ultra plăcută la atingere, datorită căreia nu veți dori să vă despărțiți de ea. Alegând un produs de înaltă calitate, puteți fi siguri că vă va servi ani de zile. Croiala clasică a sacoșei poștale cu clapetă va asigura că geanta nu va înceta niciodată să fie la modă. Accesul la interiorul genții este acoperit ermetic cu un fermoar și o clapetă. În interior există 2 buzunare deschise și un buzunar cu fermoar. Un buzunar suplimentar, discret, se află în partea din spate a modelului. Cureaua atașată, reglabilă, asigură confortul de utilizare. O geantă din piele din colecția MARCO MAZZINI.
.
Gentuță realizată din piele naturală.

Lungimea curelei este de 120 cm.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 29 cm
Lăţimea bazei 8 cm
Înălţimea 20 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0