Poşetă din piele naturală Mazzini (153466)

Minimalism în stil italian la cel mai înalt nivel! Un model clasic de geantă de mână, asociat inseparabil cu strada italiană. O croială ușoară și minimalistă, adaptată direct la nevoile femeilor... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Minimalism în stil italian la cel mai înalt nivel! Un model clasic de geantă de mână, asociat inseparabil cu strada italiană. O croială ușoară și minimalistă, adaptată direct la nevoile femeilor active. Completate cu cea mai bună piele naturală de lavata într-un stil vechi. Geanta de mână realizată manual, cu un standard superior de manoperă, este o notă de lux care vă stă la îndemână... Geanta este cusută și vopsită manual, în conformitate cu cele mai recente tendințe, în cele mai bune tăbăcării italiene, astfel încât fiecare piesă este unică și irepetabilă. Structura variabilă a feței este un element de design al produsului, care atestă autenticitatea acestuia. Geanta de tip old look se caracterizează prin faptul că este ultra plăcută la atingere, datorită căreia nu veți dori să vă despărțiți de ea. Accesul la interiorul încăpător al genții este acoperit cu un fermoar. Interiorul este finisat cu grijă cu o căptușeală. Are un compartiment cu fermoar și două buzunare deschise. Geanta poate găzdui cu ușurință un format A4 și multe altele. Va fi de încredere ca o geantă de mână pentru a lucra.
.
Gentuță realizată din piele naturală.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 49 cm
Lăţimea bazei 10 cm
Înălţimea 36/60 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0