Poşetă din piele naturală Mazzini (153462)

Cea mai recentă propunere din colecția Marco Mazzini este dedicată persoanelor care aleg un stil urban, casual, în fiecare zi. Această geantă încăpătoare și funcțională va găzdui cu ușurință toate... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Cea mai recentă propunere din colecția Marco Mazzini este dedicată persoanelor care aleg un stil urban, casual, în fiecare zi. Această geantă încăpătoare și funcțională va găzdui cu ușurință toate accesoriile zilnice, documentele A4, un laptop de 15,6'' și cumpărăturile. Mânerul reglabil și confortabil, cu întărituri suplimentare, va fi cu siguranță apreciat de toți utilizatorii de biciclete. Standardul ridicat de manoperă este atins datorită utilizării celor mai fine piei și a preciziei italiene de fabricație. Geanta este cusută manual și apoi vopsită, îmbătrânită și rafinată în întregime în atelierele familiei din Florența. Acest lucru permite obținerea unui efect vintage uimitor în întreaga geantă, în timp ce pielea naturală rămâne imaculată pentru mulți ani de acum încolo. Credem că produsele de bună calitate ar trebui să ne dureze mai mult de un sezon. De aceea, colecțiile Marco Mazzini sunt create cu pasiune și angajament, iar pentru confecționarea genților noastre se folosește doar piele naturală de cea mai bună calitate. Ca urmare, fiecare geantă este unică și irepetabilă. Structura variabilă a feței este un element de design al produsului, care atestă autenticitatea acestuia. Geanta cu aspect vechi se caracterizează, de asemenea, prin faptul că este ultra plăcută la atingere, datorită căreia nu veți dori să vă despărțiți de ea. Accesul la interior este bine securizat cu un fermoar. Interiorul este căptușit cu grijă cu o căptușeală rezistentă. În interior, două buzunare deschise și un buzunar cu fermoar. Buzunare suplimentare practice în față, sub clapetă și pe spatele modelului.
Gentuță realizată din piele naturală.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 34 cm
Lăţimea bazei 11 cm
Înălţimea 31/50 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0