Poşetă din piele naturală Mazzini (153451)

Modernă și feminină! Proiectul MARCO MAZZINI a lovit direct în gustul femeilor poloneze la modă. Nu se poate nega faptul că geanta este excepțională! Confecționat cu grijă din piele naturală de... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Modernă și feminină! Proiectul MARCO MAZZINI a lovit direct în gustul femeilor poloneze la modă. Nu se poate nega faptul că geanta este excepțională! Confecționat cu grijă din piele naturală de calitate. Alegând produse din piele naturală de înaltă calitate, aveți garanția că acestea vă vor însoți mult timp. Accesul la interior este protejat de o clapetă cu închidere magnetică. În interior se află o pungă de cosmetice cu fermoar. Mânerele confortabile pentru a fi purtate în mână și o curea lungă atașabilă asigură o purtare confortabilă. Investește în stilul tău unic. Geanta italiană în stil GeoChic din colecția MARCO MAZZINI.
Gentuță realizată din piele naturală.

Lungimea curelei este de 119 cm.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 24 cm
Lăţimea bazei 13.5 cm
Înălţimea 29/37 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0