Poşetă din piele naturală Mazzini (153449)

O geantă din piele inspirată de NATURĂ! Inspirată de natură, vă recomandăm poșeta din piele MARCO MAZZINI din colecția handmade. O geantă atemporală care va aduce libertate și ușurință urbană... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
O geantă din piele inspirată de NATURĂ! Inspirată de natură, vă recomandăm poșeta din piele MARCO MAZZINI din colecția handmade. O geantă atemporală care va aduce libertate și ușurință urbană oricărui stil! Asociat în mod inextricabil cu moda de stradă din Florența. Cu o croială clasică și excelent organizată, va fi o geantă de zi cu zi. Apreciat de clienții noștri obișnuiți pentru cele două compartimente separate cu fermoar și curelele de umăr confortabile. Buzunarul cu design practic din față înseamnă că telefonul și cheile vor fi mereu la îndemână. Geanta este confecționată din piele naturală de înaltă calitate. Geanta este cusută și vopsită manual. Structura variabilă a boabelor este un element de design al produsului, care atestă autenticitatea acestuia. Tratamentele profesionale de bronzare au făcut-o catifelată la atingere. Alegând un produs de bună calitate, puteți fi siguri că vă va servi mulți ani. Acces la fiecare compartiment, bine fixat cu un fermoar. În interior există un buzunar închis și unul deschis pentru documente. Totul terminat cu o căptușeală. Buzunare suplimentare practice pe părțile laterale și în partea din spate a modelului. Curea lungă inclusă.
.
Gentuță realizată din piele naturală.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 29 cm
Lăţimea bazei 11 cm
Înălţimea 26/54 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0