Poşetă din piele naturală Mazzini (153046)

Un accesoriu de neînlocuit într-un stil clasic! Vă recomandăm unul dintre cele mai căutate modele de genți de mână - o poșetă mică din piele cu clapetă. Geanta este confecționată din piele naturală... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Un accesoriu de neînlocuit într-un stil clasic! Vă recomandăm unul dintre cele mai căutate modele de genți de mână - o poșetă mică din piele cu clapetă. Geanta este confecționată din piele naturală de calitate superioară, cu atenție la detalii. Accesul la interiorul genții este dublu securizat: cu un fermoar și o cataramă. Interiorul este finisat cu grijă cu o căptușeală. În interior există un compartiment cu fermoar. Partea inferioară este protejată împotriva abraziunii și a murdăriei cu ajutorul unor picioare speciale. Geantă de mână în stil italian pentru fanii accesoriilor atemporale. Alegând o geantă din piele naturală, puteți fi siguri că vă va însoți ani de zile. Un model minimalist care se va potrivi cu majoritatea stilizărilor. Recomandat și pentru ținutele de cocktail și formale. O geantă pentru femei din piele naturală, din colecția MAZZINI. Atemporalitate ascunsă în piele naturală.
Gentuță realizată din piele naturală.

Lungimea curelei este de 130 cm
.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 23 cm
Lăţimea bazei 7 cm
Înălţimea 15 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0