Poşetă din piele naturală Mazzini (152422)

Glamour pentru fiecare zi! Care dintre noi nu este în căutarea unei genți de mână unice și irepetabile? Și, așa cum se întâmplă adesea, trebuie să vânezi un design bun. Se știe că nimeni nu... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Glamour pentru fiecare zi! Care dintre noi nu este în căutarea unei genți de mână unice și irepetabile? Și, așa cum se întâmplă adesea, trebuie să vânezi un design bun. Se știe că nimeni nu cunoaște atât de bine designul genților de mână ca italienii. Îți recomandăm geanta italiană din piele naturală, cu un panou din piele nubuc. Geanta poate fi purtată în mână, făcându-te să arăți elegantă oriunde mergi, iar atunci când ai nevoie de ceva mai casual, poți pune geanta confortabil pe umăr, sub formă de poșetă. În interior se află o pungă de machiaj cu fermoar, în interiorul căreia se află un buzunar ascuns. O protecție suplimentară a interiorului sunt dispozitivele de fixare magnetice, în partea din față și în partea din spate a modelului. Alegând o geantă din piele naturală, puteți fi siguri că vă va însoți mult timp. Aspectul și funcționalitatea originală? Știm ce este important pentru dumneavoastră!
.
Gentuță realizată din piele naturală.

Lungimea curelei este de 110 cm.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 25 cm
Lăţimea bazei 11 cm
Înălţimea 20 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0