Poşetă din piele naturală Verosoft (152284)

Geantă boho, geantă poștală VOOC URBAN RDW10. O geantă de umăr din piele pentru femei, de tip poșetă, confecționată din piele OLD LOOK. Se distinge prin simplitatea formei sale, un stil unic. A... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Geantă boho, geantă poștală VOOC URBAN RDW10. O geantă de umăr din piele pentru femei, de tip poșetă, confecționată din piele OLD LOOK. Se distinge prin simplitatea formei sale, un stil unic. A fost cusută din materiale de cea mai bună calitate. Geanta poștală perfectă pentru utilizarea zilnică va fi un plus cool pentru stilul boho căutat. Geanta este o alegere populară pentru persoanele care apreciază confortul, libertatea și accesoriile originale. Noua linie URBAN de la VOOC cuprinde genți din piele dedicate cuceritorilor junglei urbane. Întreaga colecție este realizată din piele naturală. VOOC este un brand care surprinde cu soluții neobișnuite datorită designului său unic și a utilizării secretelor de prelucrare a pielii. VOOC înseamnă, de asemenea, cea mai înaltă calitate. Acest lucru este asigurat de finisarea manuală și de utilizarea celor mai bune piei naturale. În cazul acestor produse, fiecare fir este înnodat după ce este cusut.
Lungimea centurii este de 130 cm
.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 28 cm
Lăţimea bazei 15 cm
Înălţimea 24 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0