Poşetă din piele naturală Verosoft (152163)

Geantă de umăr din piele pentru femei VOOC Vintage P4p. Geantă de umăr pentru doamne, în stil Vintage la modă. Avantajul acestei genți este că vă permite să creați o varietate de stiluri care să... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Geantă de umăr din piele pentru femei VOOC Vintage P4p. Geantă de umăr pentru doamne, în stil Vintage la modă. Avantajul acestei genți este că vă permite să creați o varietate de stiluri care să se potrivească oricărei ocazii. Geanta este un accesoriu ideal pentru ținuta de zi cu zi, precum și pentru o valiză elegantă. Cele două curele de umăr confortabile cusute pe toată lungimea genții sunt un accent decorativ suplimentar. Produs făcut manual, realizat cu mare grijă și atenție la detalii din piele naturală de cea mai bună calitate. Datorită unei astfel de manopere, garantăm satisfacția pentru mulți ani. Vintage este un stil pentru individualistele care vor să iasă în evidență prin accesoriile lor avangardiste. În acest ton, designerii noștri au creat o colecție care combină pasiunea cu distracția, juxtapunând vechiul cu noul. O adevărată abilitate de a găsi lucruri din epoci trecute și de a le lipi în genți, genți de mână și rucsacuri VOOC moderne.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 37 cm
Lăţimea bazei 13 cm
Înălţimea 28 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0