Poşetă din piele naturală Verosoft (152104)

Geantă de portbagaj BIG din piele VOOC Prestige PK2 50. VOOC PK2 este o geantă de portbagaj din piele extrem de spațioasă, cu o închidere solidă și decorativă cu clichet, care facilitează... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Geantă de portbagaj BIG din piele VOOC Prestige PK2 50. VOOC PK2 este o geantă de portbagaj din piele extrem de spațioasă, cu o închidere solidă și decorativă cu clichet, care facilitează semnificativ accesul la interior și previne deschiderea accidentală a genții. Pielea naturală și metodele tradiționale de fabricație se numără printre numeroasele atuuri ale portbagajului VOOC PK2, care îl fac un accesoriu indispensabil și elegant de zi cu zi. Brandul VOOC din colecția PRESTIGE cuprinde genți, trunchiuri, saci și portofele realizate cu cea mai mare atenție la detalii, folosind cele mai bune materiale și metode tradiționale de fabricație. Acestea combină funcționalitatea cu calitatea și stilul unic.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 50 cm
Lăţimea bazei 22 cm
Înălţimea 30 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0