Poşetă din piele naturală Verosoft (152102)

Geantă elegantă din piele pentru medic VOOC PK4. VOOC Prestige PK4 este o geantă de piele tip ambreiaj de tip doctor. Fabricat prin metode tradiționale din piele naturală de înaltă calitate.... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Geantă elegantă din piele pentru medic VOOC PK4. VOOC Prestige PK4 este o geantă de piele tip ambreiaj de tip doctor. Fabricat prin metode tradiționale din piele naturală de înaltă calitate. Funcționalitatea, confortul și prestigiul sunt calitățile care descriu această pungă și alte pungi de transport VOOC. Geanta este confecționată din piele de mercerie de bun gust, ușor lucioasă, Închisă cu închizători laterale pentru acces ușor la interior, Nuclee metalice pe fundul sacului pentru a-l proteja de abraziune, Gențile medicale, trunchiurile, portofelele, săculeții și alte accesorii din colecția PRESTIGE sunt produse fabricate cu grijă prin metode tradiționale din cele mai bune materiale disponibile. Acestea sunt caracterizate de un design unic creat prin combinarea stilurilor clasic și business, precum și de confortul utilizării și funcționalitatea zilnică.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 27 cm
Lăţimea bazei 18 cm
Înălţimea 38 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0