Poşetă din piele naturală Mazzini (150880)

Un clasic italian atemporal! O geantă clasică din piele letterman pe o curea confortabilă este o propunere atemporală de geantă de zi cu zi! Geanta poștală italiană cu clapetă este un model care... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Un clasic italian atemporal! O geantă clasică din piele letterman pe o curea confortabilă este o propunere atemporală de geantă de zi cu zi! Geanta poștală italiană cu clapetă este un model care nu se va demoda niciodată. Confecționată din piele naturală cu care se confruntă, puteți împacheta cu ușurință toate bibelourile dvs. de bază. Pielea de înaltă calitate va face ca geanta să vă însoțească pentru o perioadă lungă de timp, iar designul său atemporal nu se va demoda niciodată. Accesul la interior este protejat de o clapetă cu închidere magnetică. Interior cu trei compartimente, cu un compartiment central cu fermoar. În plus, compartimente cu fermoar în interior și exterior. Utilizarea zilnică confortabilă este asigurată de o curea confortabilă, reglabilă, lungă de 140 cm. Geantă de mână, geantă messenger, din piele naturală, din colecția MARCO MAZZINI.
Gentuță realizată din piele naturală
.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 22 cm
Lăţimea bazei 8 cm
Înălţimea 17 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0