Poşetă din piele naturală Mazzini (142005)

Gândește-te la tine ca la o cowgirl din Vestul Sălbatic. Acest stil, acum oarecum uitat, este din nou în vogă. De data aceasta, amestecăm puțin Dolly Parton, puțin retro și, ca să nu fim prea... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Gândește-te la tine ca la o cowgirl din Vestul Sălbatic. Acest stil, acum oarecum uitat, este din nou în vogă. De data aceasta, amestecăm puțin Dolly Parton, puțin retro și, ca să nu fim prea uscați, un look de motocicletă ascuțit. Clapeta originală a poșetei ascunde un buzunar cu fermoar practic, cu un ciucure decorativ. În interior, un compartiment încăpător cu fermoar etanș. În plus, trei buzunare închise: în interiorul genții, în față, sub clapetă și pe spatele genții și un loc pentru telefon. Finisajul elegant al căptușelii face ca întreaga geantă să arate elegant. Curea cu o lungime reglabilă în mod liber. Piele naturală de o frumusețe hipnotică. Avantajul său incontestabil este caracterul său excepțional de unic - fiecare bob este diferit și mărturisește originea sa nobilă. Totul este pus în valoare de culori uimitoare, intens saturate, care vor completa fiecare dintre stilizările dumneavoastră. Și așa se fac westernurile!
Gentuță realizată din piele naturală.
.
Înălțime maximă cu curea: 78 cm
.
Lungimea maximă a curelei este de 120 cm
.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 27 cm
Lăţimea bazei 11 cm
Înălţimea 20 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0