Poşetă din piele naturală Mazzini (140601)

O geantă letterman confortabilă și sportivă, realizată din piele naturală de calitate de tip old school. Geanta este cusută și vopsită manual, în conformitate cu cele mai recente tendințe, în cele... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
O geantă letterman confortabilă și sportivă, realizată din piele naturală de calitate de tip old school. Geanta este cusută și vopsită manual, în conformitate cu cele mai recente tendințe, în cele mai bune tăbăcării italiene, datorită cărora fiecare piesă este excepțională și unică. Structura variabilă a feței și coloritul neuniform sunt elemente ale designului produsului, care atestă autenticitatea acestuia. O geantă cu aspect vechi se caracterizează prin faptul că este ultra-plăcută la atingere, datorită căreia nu veți dori să vă despărțiți de ea. Cu timpul, pielea îmbătrânită va deveni mai moale și mai închisă la culoare, ceea ce o va face și mai fascinantă. Croiala clasică va asigura că geanta poștală nu va înceta niciodată să fie la modă. Accesul la interiorul genții este acoperit ermetic cu un fermoar și o clapetă. În interior există 3 buzunare, dintre care unul cu fermoar. Un buzunar suplimentar, discret, se află în partea din spate a modelului. Curea reglabilă pentru o utilizare confortabilă.
Gentuța este fabricată din piele naturală. .
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 32 cm
Înălţimea 26 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0