Poşetă din piele naturală Mazzini (132359)

Nu se știe cu exactitate când a fost creat primul sac, probabil în preistorie, ca un sac pentru transportul alimentelor în timpul deplasărilor triburilor nomade. Acum este un atribut indispensabil... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
Nu se știe cu exactitate când a fost creat primul sac, probabil în preistorie, ca un sac pentru transportul alimentelor în timpul deplasărilor triburilor nomade. Acum este un atribut indispensabil al unei femei. Poșta noastră se adresează femeilor care nu se tem de provocări, nu doar de cele legate de modă. Ei sunt pasionați de călătorii și de descoperirea de noi "continente negre". Geanta sport într-o culoare originală este echipamentul potrivit pentru astfel de doamne. Fabricat în întregime din piele naturală de vițel de tip savuage. Interior spațios, cu un singur compartiment, închis cu o clapetă cu doi magneți și un fermoar suplimentar. Buzunare funcționale: trei închise - în interior, pe peretele din față, sub clapetă și pe spatele genții, și două deschise - în față. Curea lungă (130 cm) cu reglaj pentru o purtare confortabilă pe umăr sau în diagonală. Ieșiți la întâlnire cu aventura. Accesorii din piele pentru un cadou pentru ea.
Gentuță realizată din piele naturală.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 24 cm
Înălţimea 26/70 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0