Poşetă din piele naturală Mazzini (127666)

O alternativă la modă la geanta de mână dedicată doamnelor care apreciază comoditatea și confortul în utilizare. Rucsacul din piele italiană se va dovedi în orice situație. Din fericire pentru... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Poşetă din piele naturală
O alternativă la modă la geanta de mână dedicată doamnelor care apreciază comoditatea și confortul în utilizare. Rucsacul din piele italiană se va dovedi în orice situație. Din fericire pentru spinările noastre, rucsacurile sunt din nou la modă! Confecționat din piele naturală de calitate superioară, oferă un interior cu un singur compartiment, cu două compartimente cu fermoar și un buzunar deschis în interior. Buzunare suplimentare practice sunt amplasate în partea din față și din spate a modelului. Totul se închide bine cu un fermoar. Rucsacul poate găzdui un format A4. Mânerele reglabile, realizate în întregime din piele naturală, se vor adapta la nevoile dumneavoastră. Nu aveți nicio idee pentru un cadou pentru o persoană dragă? O surpriză din piele va fi cu siguranță pe placul oricărei femei.
Rucsac realizat din piele naturală.
Lungimea maximă a curelei este de 83 cm
.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 27 cm
Lăţimea bazei 10 cm
Înălţimea 38 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0