Pijama M-Max (188561)

Lenjeria de noapte Alia este o combinație de multe caracteristici - eleganță clasică și stil unic. Este confecționată din bumbac 100%, ceea ce asigură o bună circulație a aerului și confort. Nuanța... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pijama
Lenjeria de noapte Alia este o combinație de multe caracteristici - eleganță clasică și stil unic. Este confecționată din bumbac 100%, ceea ce asigură o bună circulație a aerului și confort. Nuanța sa intensă de roșu suculent evidențiază perfect frumusețea naturală a fiecărei femei. Întreaga pijama a fost cusută dintr-o frumoasă țesătură tricotată într-un model clasic cu carouri care încântă cu adevărat. Partea de sus a pijamalei este o bluză cu fermoar, cu mâneci lungi și manșete. De asemenea, are guler și buzunare funcționale. Partea inferioară a pijamalei este formată din pantaloni confortabili, lungi, cu picioare drepte și manșete. Aceasta este o propunere ideală pentru femeile care apreciază clasicul și confortul în timpul somnului. Pijamaua Ala va fi perfectă și pentru sezonul festiv, creând o atmosferă neobișnuită și adăugând farmec acelor momente speciale. Mai mult, am creat un model similar pentru bărbați, astfel încât puteți face un cadou minunat pentru dvs. și pentru partenerul dvs. prin achiziționarea ambelor propuneri. Un astfel de set de pijamale este modalitatea perfectă de a vă relaxa împreună și de a petrece timpul împreună într-un stil unic.
Taguri
Pijamale,
Bumbac 100 %
MărimeDiametru la şolduriDiametru la piept
L106 cm100 cm
M106 cm94 cm
S94 cm88 cm
XL112 cm106 cm
XXL118 cm112 cmAlege ţara taDenumire Preţ Termen de livrare
0