Pijama Sensis (168859)

Combinația de poliester și bumbac natural oferă o învelire plăcută chiar și în cele mai reci nopți de iarnă, motiv pentru care brandul polonez Sensis a confecționat pijamaua pentru femei Wings,... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pijama
Combinația de poliester și bumbac natural oferă o învelire plăcută chiar și în cele mai reci nopți de iarnă, motiv pentru care brandul polonez Sensis a confecționat pijamaua pentru femei Wings, tactilă și delicată, din acest amestec. O bluză energică din coral, cu mâneci 3/4, decolteu în formă de barcă și inscripția englezească "love gives wings" a fost asortată cu pantaloni lungi cu model care subliniază frumos silueta. Pantalonii sunt de culoare grafit melange cu un model coral și au o fundă decorativă din satin în talie. Pijamaua pentru femei Sensis Wings este recomandată pentru somn.
Taguri
Pijamale, Pijamale,
Bumbac 52 %
Poliester 48 %
MărimeDiametru la şolduriDiametru la piept
L99-102 cm90-93 cm
M95-98 cm86-89 cm
S90-94 cm82-85 cm
XL103-106 cm94-97 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0