Pareo Barontex (167596)

Frumosul și aerisitul KIMONO este o completare excelentă a costumelor noastre de înot. Se combină perfect cu un bikini, în același imprimeu ca și kimonoul. Acest lucru vă oferă un look de vară... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pareo
Frumosul și aerisitul KIMONO este o completare excelentă a costumelor noastre de înot. Se combină perfect cu un bikini, în același imprimeu ca și kimonoul. Acest lucru vă oferă un look de vară fantastic pe plajă. Are o croială lejeră și este confecționat din poliester ușor. Materialul este extrem de moale la atingere și respirabil. Oferă un confort maxim în timpul căldurii de vară. Kimono-ul poate fi purtat în două moduri. Poate fi legată lejer de-a lungul siluetei sau legată cu o curea care vă permite să ajustați dimensiunea și să marcați talia, subliniind silueta feminină. Cureaua poate fi, de asemenea, detașată. O mărime universală se potrivește majorității femeilor. Kimono-ul poate fi purtat ca o îmbrăcăminte exterioară pe plajă sau ca o completare interesantă a ținutelor de vară.
Taguri
Rochii de plajă, pareo
Poliester 100 %



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0