Pantaloni scurţi Rue Paris (180910)

Pantalonii scurți roz de la Rue Paris sunt alegerea perfectă pentru sezonul primăvară-vară! Confecționați dintr-o combinație de bumbac și elastan, aceștia sunt extrem de plăcuți la atingere.... Află mai multe

L - + x
M - + x
S - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Pantaloni scurţi
Pantalonii scurți roz de la Rue Paris sunt alegerea perfectă pentru sezonul primăvară-vară! Confecționați dintr-o combinație de bumbac și elastan, aceștia sunt extrem de plăcuți la atingere. Cravata din talie asigură o potrivire confortabilă cu silueta dvs.
Taguri
Pantaloni scurţi, bermude
Bumbac 90 %
Elastan 10 %
MărimeLăţime la şolduriLăţime la talie
L100 cm75-82 cm
M98 cm71-78 cm
S96 cm67-74 cm
Mărime EAN
L 2016102930150Copied!
M 2016102930143Copied!
S 2016102930136Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru femei ? Matterhorn Moda

Suntem un furnizor B2B specializat in imbracaminte en gros pentru boutique-uri, magazine online si servicii de dropshipping. Ne mandrim cu o gama variata de produse de inalta calitate, printre care se numara si accesoriile pentru femei en gros. In ceea ce priveste rochiile de vara en gros, va recomandam modelele noastre elegante si confortabile, disponibile pe pagina noastra de rochii de seara. Daca sunteti in cautarea unor rochii de ocazie en gros, avem si modele deosebite, perfecte pentru evenimente speciale. Pentru a oferi o experienta completa de shopping, oferim si produse precum florile de sapun en gros, ideale pentru cadouri sau pentru a completa o comanda de imbracaminte. In plus, avem si o selectie de costume erotice, pentru un plus de senzualitate. Matterhorn Moda este magazinul online de imbracaminte pentru femei unde veti gasi intotdeauna cele mai noi modele si tendinte. Daca sunteti in cautarea unor rochii elegante, va recomandam sa aruncati o privire la rochiile de la Numoco, disponibile pe pagina noastra de rochii elegante. Va invitam sa explorati site-ul nostru pentru a descoperi intreaga noastra colectie de imbracaminte en gros pentru femei!