Pantaloni scurţi Lemoniade (154616)

LAYLA SHORTS sunt la fel de surprinzătoare ca și LAYLA BLOUSE și LAYLA SHORTS: ele permit să se joace cu moda și cu înșelăciunea vizuală, jucându-se cu excesul de material. În același timp, excesul... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pantaloni scurţi
LAYLA SHORTS sunt la fel de surprinzătoare ca și LAYLA BLOUSE și LAYLA SHORTS: ele permit să se joace cu moda și cu înșelăciunea vizuală, jucându-se cu excesul de material. În același timp, excesul oferă un suflu de libertate și expresie a mișcării, dar NU încalcă conceptul de bază al proiectului ? LAYLA SHORTS, uneori sub forma unei fuste mini aerisite, sunt totuși foarte clar pantaloni scurți, care, cu toată țesătura înfășurată în jurul șoldurilor și coapselor, îmbrățișează discret fundul și subliniază curbele noastre feminine! În zilele frumoase și calde, astfel de haine sunt o comoară de modă! Nu numai că te lasă să respiri în căldură, dar garantează și un aspect foarte bun! Și, în același timp, este o haină originală și total diferită: este un 2 în 1 al cerințelor modei moderne, adică universalismul unui singur lucru! Te invităm, dragă client, să cumperi!
Taguri
Pantaloni scurţi, bermude
Bumbac 80 %
Poliester 20 %
MărimeLungimeLăţime la şolduriLăţime la talie
L33 cm132 cm70-80 cm
M33 cm128 cm66-76 cm
S33 cm124 cm62-72 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0