Pantaloni de trening Kalimo (180085)

Cu o croială simplă, pantalonii Maio, nespus de confortabili, sunt confecționați dintr-un tricot din bumbac tip hanorac care nu limitează mișcarea. Buzunarele au fost decorate cu o bordură delicată... Află mai multe

L - + x
M - + x
S - + x
XL - + x
XXL - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?

produse de potrivire

id_art180089 No cache: products|180|180089|product_180089_0ac8c31d7eea3a5af4586687bd2c2c29

Bluză Kalimo

Autentifică-te pentru a vedea preţul

Pantaloni de trening
Cu o croială simplă, pantalonii Maio, nespus de confortabili, sunt confecționați dintr-un tricot din bumbac tip hanorac care nu limitează mișcarea. Buzunarele au fost decorate cu o bordură delicată pentru a sublinia originalitatea. Adaosul de elastan la bumbac previne deformarea în timpul spălării sau purtării. Pentru ca în timpul liber să vă puteți concentra doar asupra dvs. în timpul liber, asortați pantalonii cu bluza de trening Maio și bucurați-vă de un set confortabil din bumbac.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă Homewear
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLăţime la şolduriLăţime la talie
L101-105 cm75-79 cm
M96-100 cm70-74 cm
S91-95 cm65-69 cm
XL106-110 cm80-84 cm
XXL111-115 cm85-89 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Furnizori de incaltaminte en gros in Romania

Ca furnizor de incaltaminte en gros in Romania, la Matterhorn Moda suntem mandri sa oferim o varietate larga de incaltaminte de calitate superioara pentru femei. Avem pantofi de dama pentru ea care sunt perfecti pentru orice ocazie, de la pantofi de birou eleganti la pantofi sport confortabili. Acestea sunt disponibile la preturi competitive si sunt potrivite pentru magazinele de moda online, boutique-uri si chiar si pentru dropshipping.

Cand vine vorba de haine en gros, suntem unul dintre cei mai buni producatori de haine dama en gros. Toate hainele noastre sunt fabricate in Europa si sunt de cea mai buna calitate. Avem o selectie larga de rochii de seara, inclusiv rochii en gros ieftine, care sunt perfecte pentru evenimente formale. In plus, oferim, de asemenea, o gama larga de lenjerie intima, inclusiv flori de sapun en gros, care sunt ideale pentru magazinele de lenjerie online.

Cand vine vorba de moda en gros, suntem un furnizor de incredere. Oferim haine en gros din Polonia, incaltaminte en gros din Romania si multe altele. Indiferent de ce produse de moda en gros cautati, va putem ajuta sa gasiti ceva care sa se potriveasca nevoilor dvs.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui furnizor de incaltaminte en gros in Romania sau a unui producator de haine dama en gros, Matterhorn Moda este alegerea ideala. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre produsele noastre si despre cum va putem ajuta sa va dezvoltati afacerea de moda.