Pantaloni de trening Kalimo (180083)

Cu o croială simplă, pantalonii Maio, nespus de confortabili, sunt confecționați dintr-un tricot din bumbac tip hanorac care nu limitează mișcarea. Buzunarele au fost decorate cu o bordură delicată... Află mai multe

L - + x
M - + x
S - + x
XL - + x
XXL - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?

produse de potrivire

id_art180087 No cache: products|180|180087|product_180087_67f05dc34bcd455a2267c461cc5400e1

Bluză Kalimo

Autentifică-te pentru a vedea preţul

Pantaloni de trening
Cu o croială simplă, pantalonii Maio, nespus de confortabili, sunt confecționați dintr-un tricot din bumbac tip hanorac care nu limitează mișcarea. Buzunarele au fost decorate cu o bordură delicată pentru a sublinia originalitatea. Adaosul de elastan la bumbac previne deformarea în timpul spălării sau purtării. Pentru ca în timpul liber să vă puteți concentra doar asupra dvs. în timpul liber, asortați pantalonii cu bluza de trening Maio și bucurați-vă de un set confortabil din bumbac.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă Homewear
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLăţime la şolduriLăţime la talie
L101-105 cm75-79 cm
M96-100 cm70-74 cm
S91-95 cm65-69 cm
XL106-110 cm80-84 cm
XXL111-115 cm85-89 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un furnizor B2B de imbracaminte en gros pentru magazinele de moda, magazinele online si serviciile de dropshipping. Noi oferim haine de calitate superioara, inclusiv rochii elegante en gros, bluze dama polonia en gros si accesorii femei en gros.

Produsele noastre sunt confectionate in Europa, ceea ce inseamna ca puteti avea incredere in calitatea lor. Daca sunteti in cautarea de haine Italia online, va putem oferi cele mai bune optiuni la preturi competitive.

In plus, oferim si o varietate de rochii en gros, inclusiv rochii de seara elegante. Acestea sunt perfecte pentru evenimentele speciale sau pentru a oferi clientilor dvs. optiuni elegante si unice.

Daca sunteti in cautarea unui magazin en gros online de incredere, Matterhorn Moda este alegerea ideala. Suntem dedicati sa va oferim cele mai bune produse si servicii, iar clientii nostri se pot baza pe noi pentru a le oferi cele mai noi si mai trendy produse.

In plus, suntem si furnizori de dropshipping, astfel incat puteti beneficia de servicii de livrare directa la clientii dvs. fara a fi nevoie sa va ingrijorati cu stocuri sau livrare.

Vizitati site-ul nostru astazi pentru a descoperi mai multe despre produsele noastre, inclusiv pantalonii Maio si bluza de trening Maio, care sunt perfecte pentru activitatile de zi cu zi.

Rochii de seara elegante en gros

Bluze dama Polonia en gros

Haine Italia online

Rochii en gros

Magazin en gros online

Furnizori dropshipping