Pantaloni de trening Makadamia (152598)

Pantalonii de trening pentru femei cu nasturi decorativi combină confortul cu eleganța. Un mic element decorativ sub formă de nasturi plasați pe picioare reprezintă un finisaj ca o bijuterie.... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pantaloni de trening
Pantalonii de trening pentru femei cu nasturi decorativi combină confortul cu eleganța. Un mic element decorativ sub formă de nasturi plasați pe picioare reprezintă un finisaj ca o bijuterie. Datorită acesteia, pantalonii confortabili pot fi asortați cu pantofi eleganți și eleganți pentru un look șic. Adaugă un top simplu și un colier strălucitor și ești gata să ieși în oraș. Mergeți mai departe și optați pentru confort și eleganță. Fiți un adevărat creator de stil și nu vă temeți de combinații neconvenționale. Pe linia taliei se află o bandă elastică groasă cu un cordon, datorită căreia pantalonii vor rămâne pe șolduri toată ziua și nu se vor deforma sau flutura. Modelul este disponibil în culori: bej deschis și închis, negru, amarant.
Taguri
Pantaloni de trening Homewear
Bumbac 72 %
Elastan 8 %
Poliester 20 %
MărimeLungimeLăţime la şolduriLăţime la talie
36/3892 cm84 cm68-88 cm
40/4294 cm92 cm76-96 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0