Pantaloni de trening Vitesi (152505)

Costumul de trening este cool! Și, contrar a ceea ce susțin unii, și femeile adoră să sară din când în când în acești pantaloni confortabili. Pantalonii noștri de trening cu cordon pentru femei... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pantaloni de trening
Costumul de trening este cool! Și, contrar a ceea ce susțin unii, și femeile adoră să sară din când în când în acești pantaloni confortabili. Pantalonii noștri de trening cu cordon pentru femei sunt cea mai bună dovadă că pantalonii de trening pot fi nu doar confortabili, ci și foarte eleganți! Acești pantaloni de trening cu cordon unic, cu talie elastică, cordon decorativ și buzunare mari, sunt confecționați aproape în întregime din bumbac. Sunt perfecte pentru a vă relaxa acasă, dar și pentru a merge la magazin sau la plimbare. Combinate cu tocuri stiletto pot crea o ținută perfectă pentru întâlnirile cu prietenii. Asortați cu un hanorac pentru a crea un look perfect. Pantaloni de trening fabricați în Polonia.
Taguri
Pantaloni de trening Homewear
Bumbac 97 %
Elastan 3 %
MărimeLungimeLăţime la şolduriLăţime la talie
L100 cm98 cm70 cm
M100 cm94 cm64 cm
S98 cm90 cm60 cm
XL100 cm102 cm74 cm
XXL100 cm106 cm76 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0