Pantaloni de trening Makadamia (145601)

Pantalonii de trening au devenit parte a codului vestimentar de afaceri. Cu siguranță nu mai sunt pantalonii tipici pentru petrecerile de acasă, deși oferă încă un mare sentiment de libertate.... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Pantaloni de trening
Pantalonii de trening au devenit parte a codului vestimentar de afaceri. Cu siguranță nu mai sunt pantalonii tipici pentru petrecerile de acasă, deși oferă încă un mare sentiment de libertate. Poate că tocmai confortul femeilor a devenit pretextul pentru contrabanda pantalonilor de trening ca îmbrăcăminte în care poți ieși liber din casă și să arăți minunat. Pantalonii negri cu bandă elastică subliniază perfect formele femeilor, fără a restricționa inutil mișcarea. Vâscoza, care domină materialul pantalonilor, este de origine vegetală și nu este sintetică. Este perfect respirabil și tolerează bine spălatul. Adaosul de nailon previne încrețirea materialului și îi sporește durabilitatea, în timp ce elastanul asigură libertatea de mișcare. Pantalonii au, de asemenea, o aplicație sub forma unor dungi laterale care se întind pe toată lungimea picioarelor. Inscripția de pe ele spune: "LOVE". Pantalonii pot fi purtați într-un stil sportiv, cu un tricou larg și un hanorac. De asemenea, vor arăta grozav cu o bluză decorativă, un sacou și tocuri stiletto.
Taguri
Pantaloni de trening Homewear
Elastan 5 %
Nylon 27 %
Viscoză 68 %
MărimeLungimeLăţime la şolduriLăţime la talie
3694 cm96 cm92 cm
3895 cm100 cm96 cm
4096 cm104 cm100 cm
4297 cm108 cm104 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0