Pantaloni de damă Italy Moda (180151)

Pantaloni lungi din material textil, cu talie înaltă și pliuri decorative. Centură inclusă. Pantaloni cu picior lat, ideali pentru multe ocazii. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Pantaloni de damă
Pantaloni lungi din material textil, cu talie înaltă și pliuri decorative. Centură inclusă. Pantaloni cu picior lat, ideali pentru multe ocazii.
Taguri
Pantaloni lungi
Elastan 5 %
Poliester 95 %
MărimeLungimeÎnălţimea talieiLăţime la talie
uniwersalny106 cm37 cm66 cm
Mărime EAN
universal 2016103392179Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Magazin En Gros Online pentru Imbracaminte Feminina

Matterhorn Moda este un magazin en gros online pentru imbracaminte feminina. Suntem distribuitori de haine en gros pentru e-commerce, boutic-uri si dropshipping. Oferim haine de calitate superioara, lenjerie pentru femei si accesorii femei en gros, toate fabricate in Europa. Pentru a veni in ajutorul afacerii tale, suntem si producatori de haine dama en gros. Oferim o gama larga de produse, de la costume erotice la pantaloni lungi cu talie inalta si pliuri decorative, perfecti pentru multe ocazii. Suntem unul dintre putinii distribuitori dropshipping in Romania si suntem mandri sa oferim cele mai bune preturi pentru imbracaminte en gros pentru femei. Va invitam sa vizitati site-ul nostru, matterhorn-moda.ro, pentru a vizualiza intreaga noastra colectie de haine en gros pentru femei. In plus, va punem la dispozitie si o selectie de lenjerie pentru femei, ideala pentru a completa garderoba oricarei doamne sau domnisoare. Nu uitati sa verificati si costumul erotic no. 124732, disponibil pe site-ul nostru. Daca sunteti in cautarea de producatori de haine dama en gros sau pur si simplu doriti sa achizitionati imbracaminte en gros de calitate superioara, va rugam sa ne contactati. Suntem aici pentru a oferi cele mai bune servicii pentru afacerea dumneavoastra.