Şosete More (173268)

Iarna nu este întotdeauna la fel. Uneori trece practic neobservată, iar alteori este o adevărată pacoste. Cu toate acestea, poate fi foarte frumos. Zăpada albă și proaspătă, soarele și un îngheț... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Şosete
Iarna nu este întotdeauna la fel. Uneori trece practic neobservată, iar alteori este o adevărată pacoste. Cu toate acestea, poate fi foarte frumos. Zăpada albă și proaspătă, soarele și un îngheț ușor sunt cele mai reușite creații ale ei. În astfel de circumstanțe naturale frumoase, ONE apare în parcuri, curți și chiar în balcoane! Oameni de zăpadă, femei de zăpadă și oameni de zăpadă mici și drăguți. Aceștia variază, dar de obicei au un nas de morcov, o pălărie făcută dintr-o cratiță veche și mâini făcute din crengi. Există și oameni de zăpadă care funcționează, semnul distinctiv al unei mături de chilipir! Stimați clienți, în cazul în care anul acesta vor exista probleme intermitente cu aprovizionarea cu zăpadă și temperaturi suficient de scăzute, avem o soluție alternativă pentru dumneavoastră. Buchetul nostru de oameni de zăpadă rezistenți la căldură, care nu se topesc, va fi cadoul perfect pentru fanii recreerii de iarnă în aer liber. Noi facem aluzie! Șosetele SNOWMEN pot fi folosite și ca o formă de invitație pentru a face oameni de zăpadă împreună cu familia sau prietenii. După o astfel de încurajare, este puțin probabil ca nimeni să refuze să participe la distracție.
Dimensiuni
.
35/38: 22 - 24,5 cm

39/42: 25 - 27,5 cm

Taguri
Sosete
Bumbac 72 %
Elastan 2 %
Polyamid 16 %
~Polipropylen 10 %



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0