Şosete More (173263)

Căpitanul săniuței lui Moș Crăciun, mai cunoscut sub numele de Rudolf (stemă cu nasul roșu), are o poziție de responsabilitate excepțională și de epuizare mentală. 24 decembrie este cea mai... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Şosete
Căpitanul săniuței lui Moș Crăciun, mai cunoscut sub numele de Rudolf (stemă cu nasul roșu), are o poziție de responsabilitate excepțională și de epuizare mentală. 24 decembrie este cea mai complicată operațiune logistică a anului. Nu ai cum să întârzii în acea seară și totul trebuie organizat cu precizie, pentru că nu doar copiii își așteaptă cadourile. Este un noroc că există fusuri orare, pentru că, fără ele, nici măcar un vehicul care se deplasează cu viteza luminii nu ar putea garanta o misiune de succes. Este imperativ să fiți la timp! Știm cât de important este acest lucru, deoarece cadourile sunt, într-un fel, și domeniul nostru. La urma urmei, facem parte din echipa lui Moș Crăciun în fiecare an și nu putem face nicio greșeală atunci când livrăm cadourile de Crăciun. Cu toate acestea, știm din experiență că există unii întârziați pentru care nici măcar magia nu va fi de ajutor. Așa că nu lăsați totul pe ultima clipă și, pentru a vă asigura că șosetele noastre îi pot mulțumi pe cei dragi de Crăciun, faceți clic pe CUMPĂRĂ ACUM.
Dimensiuni
.
35/38: 22 - 24,5 cm

39/42: 25 - 27,5 cm

Taguri
Sosete
Bumbac 75 %
Elastan 2 %
Polyamid 16 %
~Polipropylen 7 %



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0