Şosete More (173262)

Crăciunul fără dulciuri este ca și Crăciunul fără zăpadă. Ele se întâmplă, dar tot le lipsește ceva. Așadar, deși o porție zilnică de dulciuri nu este o idee bună, în ziua de Crăciun vă puteți... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Şosete
Crăciunul fără dulciuri este ca și Crăciunul fără zăpadă. Ele se întâmplă, dar tot le lipsește ceva. Așadar, deși o porție zilnică de dulciuri nu este o idee bună, în ziua de Crăciun vă puteți răsfăța cu ceva! La urma urmei, o turtă dulce (sau chiar două sau trei) nu a făcut rău nimănui. Dar dacă nu te simți acasă în bucătărie și știi sigur că nu vei petrece două săptămâni pregătind meticulos dulciurile de Crăciun, nu trebuie să te simți prost pentru asta MORE vine în ajutor! Șosetele colorate SWEET CHRISTMAS oferă suficiente dulciuri pentru a le oferi familiei, prietenilor și chiar mătușii tale din America. În cele din urmă, un mic sfat: luați mai mult, pentru că este foarte probabil ca cineva să ceară mai mult. Iar șosetele noastre dulci au și avantajul de a oferi 0 calorii. La o masă festivă, aranjată cu lux de amănunte, acest lucru este la fel de important ca și cadourile.
Dimensiuni
.
35/38: 22 - 24,5 cm

39/42: 25 - 27,5 cm

Taguri
Sosete
Bumbac 66 %
Elastan 2 %
Polyamid 18 %
~Polipropylen 14 %



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0