Lenjerie sexy completă Axami (164091)

Chemisa exotică cu motiv de tigru tropical este o propunere extravagantă pentru adevărații prădători ! Un decolteu larg și adânc aprinde simțurile încă de la început. Întregul decolteu este... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Lenjerie sexy completă
Chemisa exotică cu motiv de tigru tropical este o propunere extravagantă pentru adevărații prădători ! Un decolteu larg și adânc aprinde simțurile încă de la început. Întregul decolteu este împodobit cu un volan de tul pentru a răcori emoțiile fierbinți ! Motivul tigrului din satin este prezent de la sâni până la decolteu și pe inserția triunghiulară de la spatele chemisei. Părțile laterale și spatele sunt finisate cu tul subtil și moale. În partea centrală, între sâni, găsim o fundiță fermecătoare din satin dublu, cu un inel dublu de culoare aurie. Chemisa este reglabilă cu ajutorul unor șnururi negre, atât la gât, cât și la spate. Este completat cu un tanga ispititor, care prezintă, de asemenea, același motiv de animale în partea din față a chiloților, pe părțile laterale ale inserției de tul.
Taguri
Seturi sexy
MărimeDiametru la şolduriDiametru la piept
L98-103 cm92-102 cm
M93-98 cm87-97 cm
S88-93 cm82-92 cm
XL103-108 cm97-107 cm
XS83-88 cm77-87 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0