Completă Makadamia (170921)

Un set de trening, format dintr-un tricou și o fustă mini. Setul este confecționat din tricot de trening moale și izolat. Tricoul se pune peste cap. Are mâneci lungi și un decolteu rotund. Pe... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Completă
Un set de trening, format dintr-un tricou și o fustă mini. Setul este confecționat din tricot de trening moale și izolat. Tricoul se pune peste cap. Are mâneci lungi și un decolteu rotund. Pe partea din față a bluzei există o aplicație subtilă cu litera M, în jurul căreia au fost cusute cristale în formă de lacrimă. Fusta mini este aerisită și feminină. Are un cordon gros în talie, astfel încât să nu fluture atunci când este purtat. Fusta este, de asemenea, confecționată din tricot moale și călduros. Prin urmare, acest set poate fi purtat chiar și iarna, de exemplu cu colanți și cizme. Setul este disponibil în două variante de culoare: negru și o nuanță deschisă de bej.
Taguri
Fuste Toamnă Iarnă
Bumbac 90 %
Poliester 10 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3860/44 cm100 cm108 cm68-76 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0