Completă Makadamia (162691)

Set pentru femei elegant, feminin și extrem de ușor, realizat din tricot de muselină. Setul include o bluză cu mâneci 3/4 și pantaloni scurți pentru femei. Bluza are un cordon delicat pe partea... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Completă
Set pentru femei elegant, feminin și extrem de ușor, realizat din tricot de muselină. Setul include o bluză cu mâneci 3/4 și pantaloni scurți pentru femei. Bluza are un cordon delicat pe partea distală a mânecilor și un decolteu bine tăiat, decorat cu o margine interesantă. Bluza este lejeră, ceea ce vă oferă o mare libertate de mișcare. În același timp, este mai elegant decât un tricot standard de hanorac. Pantalonii scurți sunt drepți. Au o bandă de talie cu nervuri groase, astfel încât să nu migreze atunci când sunt purtați. De asemenea, sunt echipate cu buzunare laterale practice. Bluza poate fi băgată în pantaloni sau poate fi lăsată liberă. Sportivă sau elegantă? În orice caz, setul va arăta foarte bine.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă Homewear
Bumbac 100 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3856/40 cm104 cm108 cm68-100 cm
40/4258/42 cm112 cm116 cm72-108 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0